Το 2002 ξεκινά η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας με έδρα τα Χανιά, καλύπτοντας την τοπική αγορά της Κρήτης σε αρτοσκευάσματα των καλύτερων τοπικών παραδοσιακών φούρνων.

Έπειτα από δύο χρόνια κοπιαστικών και επίμονων προσπαθειών, αρχίζει τη διάθεση των αυτών προϊόντων και στην αγορά του κλεινός άστεως(Αθήνας), εμπλουτίζοντας τη γκάμα των κωδικών της με εξαίρετα προϊόντα της πλούσιας παραδοσιακής κρητικής διατροφής με έμφαση στον ανθότυρο (ΜΙΤΑΤΟ), τη γραβιέρα Κρήτης, την ξινομυζήθρα , το απάκι, το στακοβούτυρο, το θυμαρίσιο μέλι, και το ελαιόλαδο, επιλέγοντας πάντα τους καταλληλότερους παραγωγούς και συνεργάτες προς εκπλήρωση των απαιτήσεων της εταιρίας μας για προϊόντα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Σήμερα μετά από δέκα χρόνια , επιτυχούς, ανοδικής πορείας και πλήρους ανταπόκρισης από εσάς, επήλθε η ολοκλήρωση της διαδεδομένης πλέον εταιρείας μας «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ» με το κατοχυρωμένο, αποκλειστικό διακριτικό τίτλο «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

Η προσήλωση στην σκληρή δουλειά, η πολυετής εμπειρία και πείρα στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών σε συνδυασμό με το πάθος για την Κρητική παράδοση, επενδύει συστηματικά την προώθηση άριστης ποιότητας προϊόντων, με επιλεγμένα πιστοποιημένα τρόφιμα, προκειμένου να γνωρίσει ο καταναλωτής την αληθινή μεσογειακή διατροφή και να συμπεριλάβει στο καθημερινό του πιάτο γεύσεις από την αρχέγονη Κρητική γη.

Σήμερα, η εταιρία διαθέτει ένα άρτιο τμήμα πωλήσεων και διανομών, αποτελούμενου από περισσότερα των 1400 σημείων πωλήσεως προϊόντων retail, σε κορυφαία supermarkets και mini markets, delicatessen, εστιατόρια, καθώς και με αντιπροσώπους τόσο στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής όσο και σε όλες της μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ακόμη και στο εξωτερικό με έναν πλούσιο κατάλογο από τα εκλεκτότερα Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα.

Σημαντικό κεφάλαιο και κινητήριος δύναμη στην «ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» αποτελεί το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που με τις συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού της και τη ταύτιση με την εταιρεία για την τελειότητα στοχεύει στην διαρκή εξέλιξη και στην ανταπόκριση των σύγχρονων απαιτήσεων της αγοράς.

Τα σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία διασφαλίζουν τα προϊόντα μας να διατίθενται στο ευρύ δίκτυο διανομής και πώλησης, στις ιδανικές συνθήκες και να φτάνουν στο σπιτικό σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Η «ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΝ. ΕΠΕ» θα συνεχίσει με πίστη στις γνήσιες, αυθεντικές ελληνικές αξίες με στόχο τη διάδοση και τη διάθεση παραδοσιακών αγαθών υπέρτερων διατροφικά και ποιοτικά ώστε να είναι πάντα δίπλα σας με νέες, πρωτοποριακές γεύσεις.